Betaald voetbal

Botos 'gewoon' in selectie GA Eagles, Noppert speelgerechtigd

Giannis Botos zit zondag in de wedstrijdselectie van Go Ahead Eagles voor het duel met FC Volendam. De middenvelder viel maandag tegen Jong Ajax al vroeg uit met een blessure, maar die valt mee en dus is de Griek fit genoeg voor de wedstrijd van zondag.
Trainer Kees van Wonderen kan nog geen beroep doen op Martijn Berden en Sam Crowther. Doelman Andries Noppert is speelgerechtigd en zal op de bank plaatsnemen. Afgelopen maandag werd Jong Ajax verslagen door twee late treffers. Van Wonderen ziet overeenkomsten tussen de Amsterdammers en Volendam.
"De manier van spelen en de principes die ze hanteren, of de afspraken, zoals ze dat doen met elkaar. Daar zitten gelijkenissen in. Ze willen beiden voetballen, initiatief hebben, ze willen hoog druk geven, een goede organisatie en samenwerking in dat team. Dus die parallellen zijn er. Ik vind het een goede en gevaarlijke tegenstander, waar wij onze handen weer aan vol gaan hebben."

RTV Oost

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam begint zondag om 12.15 uur en is te beluisteren op Radio Oos te volgen via onze online-kanalen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.