Sport

Menig dacht heel even de held van FC Twente zijn: "Mooi gevoel, maar veel te kort"

Heel even dacht Queensy Menig de matchwinner te worden bij FC Twente - SC Heerenveen (0-0), maar na een minuutje juichen ging er alsnog een streep door zijn treffer. De VAR constateerde hinderlijk buitenspel van ploeggenoot Luciano Narsingh en keurde de goal van Menig af.
"Tja, wat moet ik erover zeggen? Het was een mooi gevoel, maar wel veel te kort. Ik zag het niet aankomen. Ik wist dat ik geen buitenspel stond, maar Luciano stond hinderlijk buitenspel hoorde ik", zegt Menig na afloop. "Daarna hadden we nog twintig minuten om een doelpunt te maken. Dat lukte niet en dan wordt het 0-0. Heel zuur."

Gevoel

FC Twente speelde net als afgelopen donderdag tegen Sparta ook tegen SC Heerenveen met 0-0 gelijk, maar kwam wel een stuk beter voor de dag dan op Het Kasteel.
"We hebben goed gevoetbald en zat kansen gehad. Het was echter niet goed genoeg voor de drie punten. Het gevoel is in ieder geval goed. Vandaag voelde het een beetje als vanouds, maar eerder wonnen we dan met 3-0."

Zwaar programma

Dat FC Twente vandaag niet de volle buit pakte is doodzonde, zeker met het oog op het programma van de komende weken. "Op papier zijn het heel zware wedstrijden, PSV, Vitesse en Feyenoord. Maar we zullen het zien", aldus Menig.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.