Nieuws

Verslagenheid bij Go Ahead Eagles na overlijden zoontje doelman Michaelis

Mitchel Michaelis
Mitchel Michaelis © Orange Pictures / Perry van de Leuvert
Met grote verslagenheid heeft Go Ahead Eagles kennis genomen van het overlijden van Jax, het zoontje van doelman Mitchel Michaelis en zijn vriendin Jenn. Morgen staat de club stil bij het droevige nieuws.
Op de website van de club is te lezen dat spelers, staf en medewerkers 'intens meeleven mee met Mitchel en Jenn', die afgelopen zomer met trots de geboorte van Jax kenbaar maakten. Vanaf zijn geboorte moest Jax echter een strijd leveren tegen een zeldzame ziekte. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn afscheid nemen van Jax.

Rouwbanden en speciaal shirt

Morgenavond spelen Go Ahead Eagles en FC Volendam, de vorige club van Mitchel, met rouwbanden tijdens het onderlinge duel in De Adelaarshorst. Daarnaast dragen de spelers van zowel Go Ahead Eagles als FC Volendam voor aanvang van de wedstrijd een speciaal T-shirt om hun steun en medeleven te betuigen aan Mitchel en Jenn.
“De verslagenheid bij onze jongens is groot”, omschrijft Kees van Wonderen de gemoedstoestand binnen zijn spelersgroep op de website van Go Ahead Eagles. “De wedstrijd van morgen spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.