Nieuws

Politie zoekt nog naar overvallers van tankstation in Almelo

De twee mannen die op 10 januari een overval probeerden te plegen bij een tankstation aan de Aalderinkssingel in Almelo zijn nog niet gevonden. De politie heeft daarom alle beelden van de mislukte overval openbaar gemaakt.
De twee mannen rennen op zondagochtend 10 januari rond kwart over tien het terrein van het tankstation op. Bij de pompen bedekken ze hun gezichten nog even goed en gaan vervolgens naar binnen.
Eén van de mannen blijft in de deuropening staan, de ander haalt een mes tevoorschijn en begint meteen de medewerker daarmee te bedreigen. De medewerker drukt meteen de overvalknop in en gebruikt het plexiglazen coronascherm om zich af te weren.

Opvallende kleding

Omdat de alarmknop is ingedrukt klinkt er een luid alarm, waardoor de overvallers snel op de vlucht slaan. Ze rennen in de richting van de Wierdensestraat.
Herken je deze vermoedelijk jonge overvallers? Let daarbij ook goed op hun kleding. De man die in de deuropening bleef staan heeft iets opvallends op zijn linker broekspijp zitten. De man die binnen met het mes staat te zwaaien houdt de hele tijd opvallend zijn hand ter hoogte van zijn borst.

Tips?

- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Almelo een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier
- Liever anoniem blijven? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
Opsporingsprogramma Onder de Loep
Opsporingsprogramma Onder de Loep © Onder de Loep

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.