Nieuws

Keolis houdt ook morgenvroeg tijdens spits bussen binnen

Keolis probeert morgen na 09.30 uur bussen weer te laten rijden
Keolis probeert morgen na 09.30 uur bussen weer te laten rijden © Emiel Geerding
Keolis houdt tot zeker morgenvroeg half tien de bussen binnen. "Wij zien dat veel wegen en busbanen nog steeds slecht begaanbaar zijn. Daarom wordt het ook morgen moeilijk om een goede dienstregeling te rijden", laat het bedrijf op haar site weten.
Alle treinen rijden morgen overigens wel volgens de normale dienstregeling, met uitzondering van de Intercity tussen Zwolle en Enschede. De Sprinters (stoptreinen) rijden wel op dit traject. NS liet eerder vandaag weten dat er morgen alleen Sprinters op het spoor rijden.

Bussen

Keolis besloot vanmiddag voor de rest van de dag de bussen binnen te houden vanwege de situatie op de weg. Vanaf morgenvroeg half tien wil Keolis op sommige routes de dienstregeling proberen op te starten. Welke routes dit precies zijn, wordt morgenvroeg bekeken.
"Houd daar waar wij rijden rekening met vertraging en uitval van bussen. Daarnaast is het mogelijk dat wij niet recht voor een halte kunnen stoppen. Daarom willen wij reizigers vragen om goed op te letten bij het in- en uitstappen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.