Skipper weer terug bij prins Willem-Alexander

Skipper is weer thuis bij Prins Willem-Alexander. De Engelse Labrador is weer volledig genezen na zijn ongeluk tijdens de jacht op 7 september.

Vanochtend heeft de jachtopziener van kroonprins Willem-Alexander Skipper opgehaald bij dierenarts Leo Eshuis in De Lutte. De hond van de kroonprins raakte vrijdag 7 september ernstig gewond bij een eendenjacht langs de Dinkel. Dat gebeurde in het jachtgebied van oud-voorzitter Bram Hulshof van de Kamer van Koophandel. Die had de kroonprins uitgenodigd voor de eendenjacht. Skipper was over de kop geslagen en raakte in een coma.

 

Hond met zeven staarten

Met Skipper gaat het nu heel goed. Na een langzaam herstel loopt en springt hij weer. Volgens dierenarts Leo Eshuis is Skipper volledig hersteld, maar heeft hij momenten gehad dat hij dacht dat het helemaal verkeerd zou aflopen. Een spannende en hectische periode voor de Luttenaar. "Niet alleen vanwege de verzorging van de hond, maar ook de gigantische media-aandacht. Maar de zorg voor Skipper stond voorop en ik ben zo trots als een hond met zeven staarten dat Skipper weer helemaal genezen is."

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Dierennieuws
Deel dit artikel:

Reageren