nieuws

Supporters FC Twente boos over kaartverkoop

Supportvereniging Vak P
Supportvereniging Vak P
De supportersverenigingen van FC Twente zijn boos op de clubleiding over de nieuwe regeling voor de kaartverkoop voor Europese uitduels.
Sinds gisteren publiceert FC Twente de nieuwe regeling op haar website. In het bericht staat dat de nieuwe regeling in overleg met de supportersverenigingen tot stand is gekomen. Dat heeft kwaad bloed gezet bij de supportersverenigingen. Maandag bij een periodiek overleg tussen de club en de supportersverenigingen stond het onderwerp wel op de agenda, maar was er niets bekend.

Vak-P bereidt kort geding voor

Supportersvereniging Vak-P meldt op haar website dat ze genoodzaakt is om een kort geding voor te bereiden tegen deze manier van kaartverkoop. Met de nieuwe regeling komt de kaartverkoop geheel bij FC Twente te liggen, waar eerder de supportersverenigingen zelf de kaartverkoop regelden. De supportersvereniging vrezen dat trouwe supporters die vaak meegaan naar uitwedstrijden minder kans maken op een kaartje. Bovendien waren er nooit problemen met de kaartverkoop voor Europese uitduels.

Vanavond nog overleg

Voorafgaand aan de wedstrijd van vanavond tussen FC Twente en Hannover 96 is er een overleg tussen FC Twente en de supportersverenigingen om het probleem op te lossen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.