HHC verlengt met zeven spelers, viertal langer bij SC Genemuiden

Zeven spelers komen ook volgend seizoen uit voor HHC Hardenberg. De club uit de Tweede Divisie heeft de contracten van Ramon Nijland, Danny Bouws, Kevin Görtz, Ashwin Manuhutu, Steff Kaptein, Rob van der Leij en Matthijs Hardijk verlengd.

Een belangrijke stap voor de Hardenbergers. “Als HHC zijn we erg blij dat een groot deel van de spelersgroep overeenstemming heeft bereikt", zegt technisch manager Gert Heerkes. "Er is volop vertrouwen en daarnaast dragen genoemde spelers bij aan de goede sfeer binnen het team. Gericht doorbouwen aan de toekomst en we hopen de mannen snel weer in actie te zien.”

Koopman naar Staphorst

Daartegenover staat het vertrek van Rutger Koopman. De middenvelder verlaat HHC en gaat komend seizoen een divisie lager voetballen bij Staphorst.

Viertal langer bij Genemuiden

De selectie van SC Genemuiden voor volgend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat vorige week al vier spelers langer werden vastgelegd, kan trainer René van der Weij volgend seizoen ook weer rekenen op Matthias Breman, Nick Buitink, Rick Doorn en Ramon Beens.

Deel dit artikel: