nieuws

'Erik ten Hag wijzigt opstelling GA Eagles tegen VVV'

Erik ten Hag
Erik ten Hag
GA Eagles-trainer Erik ten Hag overweegt om zijn elftal aan te passen voor het bekerduel in de Adelaarshorst met VVV-Venlo.
"Er kloppen wel spelers op de deur", aldus Erik ten Hag. "De kans is aanwezig dat we wijzigingen gaan doorvoeren op het middenveld en in de voorhoede." Dat betekent dat Cas Peters en Joran Pot mogelijk in de basis starten tegen VVV. Jan Kromkamp keert na een knieblessure terug in de wedstrijdselectie. De aanvoerder is echter niet fit genoeg om te starten.

Oefenzege op VVV in voorbereiding

GA Eagles won in de voorbereiding op dit voetbalseizoen nog overtuigend van de eredivisionist uit Limburg. De ploeg van trainer Erik ten Hag won in Terwolde met 3-0 van VVV-Venlo. "Dat zegt nu niets. Zij hebben een hele andere selectie. Het enige nadeel is dat ze ons niet zo snel zullen onderschatten", aldus Ten Hag.

Nieuwe bekerstunt GA Eagles

Vorig jaar wist GA Eagles nog te stunten in de KNVB-beker. Toen werd Feyenoord verslagen. "Ook nu zit er een stunt in. Zij krijgen namelijk bijna altijd een goal tegen, maar wij moeten wel een goede dag hebben", besluit Ten Hag over de kansen tegen VVV.

2000 supporters

Het duel in de Adelaarshorst begint om 18.45 uur. Tot nu toe zijn er zo'n 2000 kaarten verkocht voor het bekerduel. Er zijn dus nog tickets beschikbaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.