Twente-aanvaller Narsingh mist grote kansen tegen werkgever: "Door mij verliezen we twee punten"

FC Twente speelde vanmiddag gelijk tegen Feyenoord, waar een overwinning zeker mogelijk was. Bij 2-1 kreeg Luciano Narsingh twee opgelegde kansen, maar verzuimde te scoren. De van de Rotterdammers gehuurde aanvaller baalde dan ook flink na afloop, juist omdat het begin van zijn kant erg sterk was met een assist.

"Ik was gebrand om tegen Feyenoord te spelen, omdat ik natuurlijk daar onder contract sta. Ik wou mezelf graag laten zien, ja. Dus ik was zeker klaar voor deze wedstrijd." De assist leverde dan ook een goed gevoel op. "Dat voelde heerlijk. Dat wou ik ook laten zien, dat ik gevaarlijk ben, dreigend kan zijn, assists kan leveren. Dat heb ik de eerste helft wel gedaan. Maar als ik zie hoe ik de tweede helft afsluit, mag ik niet tevreden zijn.

Tweede moest er echt in

Want in het begin van de tweede helft kreeg Narsingh dus twee erg grote kansen. De bal ging er echter niet in. Bij de eerste bracht doelman Nick Marsman redding en Narsingh weet wat hij anders had moeten doen. "Misschien hoger of misschien stiften achter, het ging snel. De tweede moest er echt in. Dan denk je, je schiet hem er gewoon gelijk in. Maar dan wordt 'ie geblokt."

Door mij punten verloren

Narsingh neemt zelfs de verantwoordelijkheid voor het verspelen van de punten: "Ik denk dat we door mij hier twee punten hebben verloren. Zeker, zo realistisch ben ik ook gewoon."

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL FC TWENTE
Deel dit artikel: