Talent Danique Noordman tekent voor drie jaar bij PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen heeft Danique Noordman voor drie jaar vastgelegd. Het 17-jarige talent speelde dit seizoen al acht duels in de Eredivisie.

Het is voor Noordman haar eerste profcontract en voor het eerst dat PEC een speelster een verbintenis geeft voor drie jaar. "Ik ben heel blij met mijn eerste contract bij PEC Zwolle Vrouwen", zegt ze op de website van de club. "Al van jongs af aan ben ik altijd met voetbal bezig geweest, eerst tussen de jongens en de voorbije jaren hier bij PEC Zwolle tussen andere meiden. Dit seizoen mocht ik mijn debuut maken en heb ik al veel geleerd. Ik ben vastberaden mijn best te blijven doen voor deze club en mij gelijktijdig verder door te ontwikkelen."

Groot talent

Sebastiaan Borgardijn, technisch manager van PEC Zwolle Vrouwen: "Danique kwam hier binnen als jongste speler toen ze nog in groep 8 zat. Vervolgens heeft ze hier de hele jeugdopleiding doorlopen, van O14 en O16 naar het beloftenteam. Danique is een groot talent, dat heeft ze ook al bij de vertegenwoordigende elftallen van Oranje laten zien. Ze tekent immers niet voor niets voor drie seizoenen. Tevens is Danique een speelster uit de regio waarin wij echt een toekomstige PEC Zwolle Vrouwen-speelster zien. Dit seizoen heeft ze bovendien al mooie dingen laten zien. Daarnaast heeft zij een duidelijk doel voor ogen, komt ze gretig over en is het ook gewoon een fijn persoon die PEC Zwolle niet als haar eindstation ziet."

Meer over dit onderwerp:
PEC ZWOLLE VROUWEN BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: