Bram van Polen na turbulente week bij PEC Zwolle in Groot Onderhoud

Bram van Polen staat zaterdag in de basis bij het Radio Oost-programma Groot Onderhoud. De 35-jarige aanvoerder van PEC Zwolle heeft véél meegemaakt, maar zal ook vol emoties zitten na deze bewogen week. Een ontslagen trainer, een tussenpaus die zwarte rook bleef uitstoten en een ietwat onstuimig klimaat op de burelen bij PEC Zwolle. Kortweg, genoeg reden om Van Polen uit te nodigen op de sofa om te praten over de huidige situatie, het voetballen in deze corona-misère en zijn toekomst op het veld in de herfst van zijn carrière.

Van Polen en PEC Zwolle zijn namelijk in onderhandeling om het aflopende contract te verlengen. Dat betekent dat de uitgesproken aanvoerder, die in 2007 zijn debuut maakte in de selectie van de Zwollenaren, gaat beginnen aan zijn vijftiende seizoen bij Zwolle.

Van Polen tijdens de fotodag in 2008 (Foto: Orange Pictures)
Van Polen tijdens de fotodag in 2008 (Foto: Orange Pictures)

Record

Inmiddels heeft Van Polen meer dan 400 duels gespeeld in het shirt van Zwolle, waarmee hij nog geen recordhouder is. Mister Zwolle is nog altijd Albert van der Haar. Hij speelde namelijk 455 competitiewedstrijden voor FC Zwolle.

Vragen

Heb jij vragen voor Bram van Polen? Mail dan met t.vanwissing@rtvoost.nl en wij leggen deze voor aan Van Polen. De uitzending is ook te beluisteren als Podcast van De Oosttribune, welke je kunt vinden in jouw favoriete app.

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL PEC ZWOLLE
Deel dit artikel: