Echteld bevestigt per ongeluk komst Konterman: "Bert ken ik gewoon..."

Leeroy Echteld kan er zelf gelukkig om lachen, maar inmiddels lijkt niets de komst van Bert Konterman naar PEC Zwolle nog tegen te kunnen houden. Met de interim-trainer aan het roer zegevierde PEC vanavond met 4-1 over SC Heerenveen. Na afloop liet Echteld weten trots te zijn op deze prestatie, al praatte hij daarbij ook per ongeluk zijn mond voorbij.

Van plankenkoorts had Echteld echter geen last. "Je staat natuurlijk wel even wat anders op, het is je eerste keer. Dan wil je wel dat het goedkomt. Ik was ook wel een klein beetje nerveus, maar vanaf het moment dat ik op de club was, werd ik steeds rustiger", zegt hij na afloop.

Mike Willems

Vandaag werd bekend dat Konterman vrijwel zeker de nieuwe trainer van PEC wordt. "Dat heeft de voorbereiding niet verstoord. Ik wist dat ik het tot en met vandaag zou doen. Ik heb Mike Willems (technisch manager PEC, red.) nog wel even gezegd: je zal nu maar een nieuwe trainer moeten halen. Dit pakken ze me niet meer af. Maar ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan."

Komst Konterman

Echteld is dolblij met de drie punten die PEC vanavond boekte en hoopt dat de Zwollenaren deze lijn door weten te trekken. Dat moet gebeuren aan de hand van Konterman, verklapt Echteld onbedoeld. "Ik hoop dat de rust nu is wedergekeerd. De jongens zijn blij. En Bert ken ik gewoon goed..."

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL PEC ZWOLLE ZWOLLE
Deel dit artikel: