Sport

Zaaloverzicht: Jolly Jumpers vervolgt zegereeks, winnend Regio Zwolle in wachtkamer

Vandaag staan er weer de nodige wedstrijden op het programma in de zaal en het zwembad. Met eredivisieduels in het basketbal, volleybal en waterpolo. Onderstaand een overzicht van de resultaten van de Overijsselse ploegen.
De basketbalsters van Jolly Jumpers hebben in de Dutch Basketball League de derde overwinning op rij geboekt. Op bezoek bij Cangeroes werd met 55-83 gewonnen. Jumpers heeft de laatste weken de weg omhoog ingezet op de ranglijst. De ploeg uit Tubbergen staat nu zesde met zes punten.

Regio Zwolle dicht bij kampioenspoule

Regio Zwolle Volleybal heeft zaterdagavond gedaan wat het moest doen. De Zwolse volleybalsters hadden een overwinning nodig om uitzicht te houden op een plek in de kampioenspoule en wisten tegen VCN aan die eis te voldoen. In eigen huis werd met 3-1 gewonnen (26-24, 20-25, 25-13 en 25-17). Door de zege staat Regio Zwolle vierde en kan het alleen nog gepasseerd worden door Eurosped, dat zondag in actie komt. De nummers 1 tot en met 4 plaatsen zich voor de kampioenspoule.

Apollo 8 besluit met zege

Ook Apollo 8, dat al zeker was van de kampioenspoule, wist een zege aan het totaal toe te voegen. De koploper van de eredivisie kende de nodige moeite op bezoek bij FAST, maar de ploeg uit Borne toonde veerkracht en wist een 2-0 achterstand om te buigen in een overwinning. Setstanden: 31-29, 25-21, 18-25, 22-25 en 11-15.
Apollo won ook bij FAST
Apollo won ook bij FAST © Jan Bredewoud

Waterpoloërs Het Ravijn blijven foutloos

Het Ravijn heeft zaterdagavond ook de derde wedstrijd van het seizoen omgezet in een overwinning. In Gouda werd GZC Donk op een nederlaag getrakteerd door de ploeg van trainer Ron Loos. De Nijverdallers waren met 10-8 te sterk. De waterpolodames van Swol 1894 leden een smadelijke nederlaag in de eredivisie. Op bezoek bij De Zaan werden de Zwolse dames met 27-2 huiswaarts gestuurd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.