nieuws

Win kaarten voor de Cross Country

Vrijkaarten Military Boekelo
Vrijkaarten Military Boekelo
Aankomende week zijn er in het radioprogramma Afslag Oost tussen 16.00 en 17.30 uur dagelijks twee vrijkaarten voor de Military in Boekelo te winnen.
Volgende week staat Boekelo weer in het teken van de 42e editie van de Military en elke dag worden er 2 vrijkaarten weggegeven die toegang bieden tot de Cross Country op zaterdag 13 oktober. Luister dus goed naar de vraag en bel naar 074-2456 665 als je het goede antwoord denkt te hebben.
De kaarten worden ter beschikking gesteld door Robert Zandstra, voorzitter van de Military Boekelo-Enschede. Hij is van maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober de weekgast in het Radio Oost programma Afslag Oost (16.00 – 17.30 uur). Met hem wordt gesproken over de Military en tal van andere zaken. Aan het eind van de interviews draait presentator Hans van Wieren een plaat naar zijn voorkeur.
In Afslag Oost houdt presentator Hans van Wieren u elke werkdag op de hoogte van het laatste (sport)nieuws uit Overijssel, met om 16.30 uur en 17.30 uur het nieuws uit binnen- en buitenland. Met de weekgast wordt dagelijks de actualiteit besproken en natuurlijk komt er veel mooie muziek voorbij. Elke vrijdag hoort u een voorbeschouwing op het sportweekend en op weg naar huis wordt u op de hoogte gehouden van het laatste fileleed in Overijssel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.