Nieuws

Tijdelijk geen vaccinaties meer in IJsselhallen Zwolle vanwege technisch probleem

Geen vaccinaties in de IJsselhallen vandaag
Geen vaccinaties in de IJsselhallen vandaag © News United/ Stefan Verkerk
Een technisch mankement aan het plafond van de IJsselhallen trekt voor de rest van de dag en mogelijk ook morgen een streep door de afspraken voor de vaccinaties. Het gedeelte waar wordt geprikt, is gesloten en constructeurs moeten eerst beoordelen wat er moet gebeuren om de locatie weer veilig te kunnen gebruiken.
De GGD IJsselland meldt dat op de website. Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend. De GGD zegt dat mensen die vanmiddag een afspraak hebben voor een coronavaccin zo snel mogelijk telefonisch bericht krijgen.
Mensen die bij de IJsselhallen een coronatest laten doen, kunnen nog wel terecht. Die tests vinden namelijk plaats in een ander gedeelte van het gebouw.

Oplossing

"Wij vinden het erg vervelend voor deze mensen dat hun vaccinatie vandaag niet kan plaatsvinden. Het is nog niet duidelijk of de locatie morgen weer gebruikt kan worden voor vaccinatie", zegt GGD IJsselland. Er wordt gekeken naar een oplossing waarbij zo min mogelijk vertraging optreedt bij het vaccineren. Zodra er meer informatie is, meldt de gezondheidsdienst dat op de website.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.