Nieuws

Overvaller tankstation Enschede ging er zonder buit vandoor

Man (19) aangehouden voor betrokkenheid drie overvallen in Enschede
Man (19) aangehouden voor betrokkenheid drie overvallen in Enschede © Dennis Bakker
De man die vorige week woensdag een overval pleegde in een tankstation aan de Burgemeester Van Veenlaan in Enschede is er zonder buit vandoor gegaan. Hij rende weg toen de medewerkster in de tankshop alarm sloeg. De politie is nog op zoek naar de overvaller.
De man van 20 tot 25 jaar oud stond kort na zeven uur in de tankshop toen hij ineens dreigend op de medewerkster af kwam en geld eiste. Na de overval is hij rennend naar de wijk Boswinkel gegaan.
De man is mogelijk aan zijn kleding te herkennen. Hij droeg een opvallende zwarte trainingsbroek met aan de buitenkant van de broek aan beide kanten een dikke witte streep van de heup tot op de knie. Ook droeg hij witte sneakers met bruine zolen. De man heeft volgens de politie een lichte huidskleur en droeg die avond een zwart mondkapje, een zwarte hoodie en een zwarte pet.
De politie analyseert de camerabeelden van de tankshop en is nog op zoek naar meer beeldmateriaal, bijvoorbeeld van camera's uit de buurt.

Tips?

Heb je de man gezien? Heb je camerabeelden waarop woensdagavond 24 februari kort na zeven uur iets verdachts te zien is? Laat het dan weten.
- Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
- Stuur de politie Enschede een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier van de politie
- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
Onder de Loep
Onder de Loep © Onder de Loep

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.