nieuws

Speler OZC Ommen voorlopig 30 dagen geschorst

Speler OZC voorlopig 30 dagen geschorst
Speler OZC voorlopig 30 dagen geschorst
De speler van OZC Ommen, die op 29 september een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan de scheidsrechter, is door de KNVB voorlopig 30 dagen op non-actief gesteld.
De straf ging in op 3 oktober. Tot 3 november mag de speler niet deelnemen aan wedstrijden, trainingen of andere activiteiten op het voetbalveld. De schorsing is een voorlopige strafmaatregel. De KNVB heeft het onderzoek naar het incident nog niet afgerond en moet de feitelijke straf nog uitspreken. OZC en de speler kunnen niet tegen de voorlopige schorsing in beroep.

"Geen opzet in het spel"

Het ging mis vorige week zaterdag in de thuiswedstrijd van OZC tegen Dieren. Bij een stand van 2-4 in het voordeel van Dieren keurde de scheidsrechter een doelpunt van Ommen af wegens buitenspel. Eén van de spelers ging verhaal halen bij de scheidsrechter en zou een kopstoot hebben gegeven. Volgens OZC was er geen opzet in het spel en raakte de speler per ongeluk met zijn hoofd de scheidsrechter. De wedstrijd in de tweede klasse H werd in de 70e minuut gestaakt. Wanneer het resterende deel wordt gespeeld, is nog niet bekend.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.