Betaald voetbal

Clement vervangt geschorste Huiberts bij PEC Zwolle tegen Heracles

Pelle Clement keert zondag terug in de basis bij PEC Zwolle als die ploeg het in Almelo opneemt tegen Heracles. Dat is de enige wijziging die de nieuwe trainer, Bert Konterman, doorvoert bij de Zwollenaren.
Vorige week won PEC onder interim-trainer Leeroy Echteld van Heerenveen en dat maakte het makkelijker voor Konterman om maandag in te stappen. "Je ziet blije koppies om je heen, je ziet gasten om je heen die vermoeid zijn, maar wel heel blij, want ze hebben het laten zien op het veld. En dat heeft ze ook wel gelijk een boost gegeven en dat merk ik. Dat moeten we nu proberen vast te houden en misschien nog iets uit te bouwen."

Voor de overwinning gaan

De trainer ziet kansen tegen Heracles: "We kunnen zeker voor de overwinning gaan. Absoluut. Ik denk dat Ajax buitencategorie is, PSV en AZ kun je wel goede wedstrijden tegen spelen, als die een keer een wat mindere dag hebben. De rest ligt niet ver uit elkaar qua niveau. Dan vind ik wel dat je in wedstrijden als tegen Heracles, Heerenveen en Groningen moet kijken of je een overwinning kan pakken."

RTV Oost

De wedstrijd tussen Heracles en PEC begint zondag om 14.30 uur en is uitgebreid te volgen op Radio Oost en onze online kanalen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.