nieuws

PEC Zwolle gaat veldreclame veilen

Je vriendin ten huwelijk vragen of je oma feliciteren met haar verjaardag? Het kan binnenkort via de reclameborden in het stadion van PEC Zwolle.
De voetbalclub gaat een aantal reclameborden per opbod veilen aan particulieren en bedrijven. Het gaat om veldreclame direct naast één van de goals en een LED-reclame langs het veld. De veiling begint bij een bedrag van 1 euro. PEC Zwolle heeft BVA Auctions ingehuurd om de veiling te regelen. Volgens algemeen directeur Van Wonderen van PEC Zwolle mag iedereen een bod uitbrengen op de reclameruimte; bedrijven en particulieren. De inhoud van de boodschap is vrij in te vullen mits de regels van de KNVB niet worden geschonden.

Primeur tegen PSV

De reclameborden kunnen voor de duur van een heel seizoen gekocht worden of per wedstrijd. Het is voor PEC Zwolle de eerste keer dat de club op deze manier reclame langs het veld verkoopt. De veiling start vrijdag en duurt tot en met maandag 15 oktober. De verkochte reclameboodschappen zijn voor het eerst te zien tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV op zondag 28 oktober

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.