nieuws

Buurtzorg en Geas beste werkgevers van Nederland

De verkiezing tot Beste Werkgever van het jaar is een Twents feestje geworden. In de categorie meer dan 1000 medewerkers in Buurtzorg Nederland uit Almelo winnaar en in de categorie tot 1000 medewerkers Geas Energiewacht in Enschede.
Thuiszorgorganisatie Buurtzorg prolongeert de titel. Het bedrijf werd vorig jaar met een 8,7 al Beste Werkgever, dit jaar zelfs met een 9,0. Geas behaalde een 8,9. Het cijfer is gebaseerd op de tevredenheid van de medewerkers. Het Nederlandse gemiddelde ligt met 7,5 fors lager.
Oprichter De Blok van Buurtzorg verklaart het succes door te wijzen op de werkwijze. De medewerkers hebben de vrijheid om hun patiënten op hun manier te behandelen en zitten niet met protocollen. Buurtzorg houdt ze uit de wind als het gaat om de administratie en andere randzaken.
Er waren 269 organisaties genomineerd voor de prijs, waaronder tien Overijsselse. Daaronder de JP van den Bentstichting, Scania en Panalytical. De verkiezing is een initiatief van het bureau Effectory dat medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoek doet en VNU Vacature Media.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.