Frank Wormuth blijft jaar langer bij Heracles: "Verder bouwen en gericht versterken"

Trainer Frank Wormuth staat ook komend seizoen voor de groep van Heracles Almelo. De Duitse oefenmeester en de club zijn een verlenging van het contract voor één jaar overeengekomen. Wormuth is sinds 2018 de trainer van de Almeloërs.

"Ik ben heel blij dat ik langer bij deze club blijf", zegt Wormuth. "Ik voel me hier goed. De huidige ploeg beschikt over de juiste voorwaarden. Dat is de reden dat ik graag met hen blijf werken. Voor nu is het belangrijkste dat we dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten. We hebben nog genoeg mogelijkheden om op te vallen in de Eredivisie."

Passen bij elkaar

Technisch directeur Tim Gilissen is ook content met het aanblijven van Wormuth. "We zijn zeer tevreden over onze samenwerking tot nu toe, Frank en de club passen goed bij elkaar. We zijn daarom blij dat dat we samen verder gaan. We zetten sportief in op drie doelstellingen: met betrekking tot de plek op de ranglijst, het spelen van aantrekkelijk voetbal en de ontwikkeling van onze spelers. Op al die onderdelen zien we een positieve uitwerking. Dat willen Frank en wij graag continueren."

Verder bouwen en versterken

"We hebben met elkaar gesproken over wat we samen willen bereiken. Ook dit seizoen heeft het team een groei doorgemaakt. Als altijd willen we vanuit de basis die er staat verder bouwen en gericht versterken. De doelstelling voor volgend seizoen is en blijft plek acht tot twaalf, maar onze ambitie is het halen van de play-offs. In het eerste jaar onder Frank lukte dat, in het vorige afgebroken seizoen waren we goed op weg en ook dit seizoen zijn we in de race. En als je de play-offs haalt, wil je die natuurlijk winnen", aldus Gilissen.

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL HERACLES ALMELO
Deel dit artikel: