Nieuws

Man uit Raalte overlijdt na ongeluk in Gelderse Lieren

Bij een ernstig verkeersongeval in het Gelderse dorpje Lieren is vanmorgen een 32-jarige automobilist uit Raalte om het leven gekomen.
Het ongeval gebeurde rond kwart voor acht tussen Apeldoorn en Loenen. De bestuurder reed richting Apeldoorn waarna hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom botste. Na de botsing schoot de auto het naastgelegen kanaal in. Medewerkers van een loonbedrijf schoten direct te hulp en haalde de auto uit het water.

Traumahelikopter

De brandweer en ambulancedienst rukten massaal uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De bestuurder van de auto zat bekneld in het zwaar beschadigde voertuig en moest worden bevrijd door de brandweer. Het slachtoffer overleed ter plaatse.
Duikers van de brandweer hebben in het water nog gezocht naar mogelijke andere slachtoffers, maar troffen niemand meer aan. De weg is nog afgesloten voor nader onderzoek.
Het is niet de eerste keer dat het hier fout gaat. In de afgelopen twee maanden zijn er drie ongevallen gebeurd waarvan twee met dodelijke afloop.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.