Sport

Landstede Hammers verslaat concurrent ZZ Leiden in competitieafsluiter

Landstede Hammers
Landstede Hammers © Orange Pictures
Landstede Hammers heeft in de laatste wedstrijd van de competitie een overtuigende overwinning geboekt op koploper en titelconcurrent ZZ Leiden. In Zuid-Holland werd het 82-91 voor de Zwollenaren.
Dankzij de zege neemt Landstede Hammers ook de leiding over van ZZ Leiden. Landstede Hammers was al zeker van deelname aan de Elite A-poule. In die play-offs gaat het de strijd aan met in ieder geval ZZ Leiden, Donar en nog drie te plaatsen clubs.

Jolly Jumpers

Jolly Jumpers is bezig aan een heuse opmars in de Basketball League. Hekkensluiter Martini Sparks werd vanavond met 55-69 verslagen.
De zege in het Groningse Haren was voor de ploeg uit Tubbergen alweer de vierde overwinning in de laatste vijf wedstrijden. Vorige week werd er verloren van nummer twee Binnenland, maar daarvoor boekte de ploeg van coach Mart Kieftenbeld drie zeges op rij.
De eerste vijf duels van het seizoen gingen verloren, waardoor Jolly Jumpers ondanks de goede prestaties van de laatste tijd, nog wel in de onderste regionen bivakkeert.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.