Sport

Apollo 8 wint weer in kampioenspoule, Regio Zwolle onderuit

Apollo 8 viert de winst op VC Sneek
Apollo 8 viert de winst op VC Sneek © Orange Pictures
De volleybalsters van Apollo 8 hebben ook hun tweede wedstrijd in de kampioenspoule gewonnen. In Friesland werd VC Sneek met 1-3 aan de kant gezet. Regio Zwolle Volleybal wacht daarentegen nog op de eerste punten. Sliedrecht Sport was met 1-3 een maatje te groot.
Ondanks dat VC Sneek de laatste weken in een uitstekende vorm verkeerde, moest het wel haar meerdere erkennen in Apollo 8. De Bornse formatie liet zien waarom het samen met Sliedrecht Sport de grote favoriet is voor de landstitel. VC Sneek werd ondanks een setje verlies redelijk eenvoudig verslagen: 16-25, 13-25, 25-22 en 23-25.
Afgelopen weekend won Apollo 8 met 3-0 van Regio Zwolle Volleybal, waardoor het fier aan de leiding gaat in de kampioenspoule.

Regio Zwolle Volleybal

Regio Zwolle Volleybal is er niet in geslaagd te stunten tegen Sliedrecht Sport. De regerend landskampioen was in de provinciehoofdstad met 1-3 te sterk. De Zwolse dames veroverden bij een 0-2 achterstand nog wel een set, maar uiteindelijk bleek het een korte opleving: 23-25, 16-25, 25-18 en 17-25.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.