Sport

Sam Beukema genomineerd voor beste speler derde periode

Sam Beukema
Sam Beukema © Orange Pictures
Sam Beukema maakt kans om uitgeroepen te worden tot beste speler van de derde periode. De verdediger van Go Ahead Eagles behoort tot de vier genomineerden, die zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van de Keuken Kampioen Divisie-clubs.
Naast Beukema zijn ook Jordy Bruijn (NEC), Mounir El Allouchi (NAC Breda) en Patrick Pflücke (Roda JC) in de race om de prestigieuze prijs in de wacht te slepen. De supporters bepalen uiteindelijk wie de winnaar wordt. Tot komende dinsdagavond 18.00 uur kan er hier gestemd worden.
Beukema had met vijf treffers een belangrijk aandeel in de opmars van Go Ahead Eagles en daarmee de uitstekende prestaties in de derde periode. De periodetitel moest de Deventer club gisteren echter aan De Graafschap laten.

Jay Gorter

Dat doelman Jay Gorter niet tot de genomineerden voor de prijs van beste keeper behoort, heeft alles te maken met het feit dat hij in de tweede periode deze trofee al op zijn palmares schreef. Die eretitel kan namelijk niet vaker dan één keer in een seizoen gewonnen worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.