Sport

Dames Het Ravijn zeker van play-offs, waterpoloheren lijden eerste nederlaag

Noa de Vries maakte er namens Het Ravijn 2 tegen PSV
Noa de Vries maakte er namens Het Ravijn 2 tegen PSV © Orange Pictures
Het was een kwestie van tijd, maar de waterpolosters van Het Ravijn zijn nu ook cijfermatig zeker van deelname aan de play-offs om de titel. Op bezoek bij laagvlieger PSV zegevierde de ploeg uit Nijverdal met 7-14.
In de eerste periode ging het nog gelijk op, maar daarna nam Het Ravijn het heft in handen. Halverwege stond het 3-6 en in het restant van de wedstrijd liep het team van trainer Wicher Diallo gestaag uit naar een ruime zege in Eindhoven: 7-14.

Swol 1894

Swol 1894 wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Dat die er tegen koploper UZSC niet zou komen, was geen verrassing. De lijstaanvoerder uit Utrecht was met 25-5 veel te sterk voor Swol, dat op de hatelijke nul blijft steken en daarmee hekkensluiter is.

Eerste nederlaag Het Ravijn

De waterpoloheren van Het Ravijn hebben de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. In de topper tegen AZC gingen de Nijverdallers met 12-9 onderuit. Daardoor neemt AZC voorlopig de koppositie over in de eredivisie en daalt de ploeg van coach Ron Loos naar de vierde plek.

Jolly Jumpers verliest bij Loon Lions

De basketbalsters van Jolly Jumpers hebben na de midweekse zege bij Martini Sparks een nederlaag geleden in de Dutch Basketbal League. De ploeg uit Tubbergen ging onderuit in Landsmeer, waar directe concurrent Loon Lions met 80-68 te sterk was. Jolly Jumpers vindt zich terug op de zesde plek van de ranglijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.