Overige sporten

Landstede Hammers thuis simpel langs Den Helder Suns, tweede zege Eurosped

Landstede thuis langs Den Helder
Landstede thuis langs Den Helder © Orange Pictures
De basketballers van Landstede Hammers zijn het tweede deel van het seizoen, de Elite A, begonnen met een ruime zege op Den Helder Suns. In Zwolle werd het 94-70.
In het begin was het een spannend duel in Zwolle. Na het eerste kwart stonden de bezoekers een punt voor: 21-22. Bij rust had Landstede een voorsprong van vier punten te pakken: 39-35. In het derde kwart liep die voorsprong uit naar twaalf (63-51) en uiteindelijk werd het dus een ruime zege voor de Zwolse ploeg. Kijk hier het duel terug:

Elite A

In de Elite A spelen de zes ploegen een volledige competitie. Daarin zijn de duels van de reguliere competitie meegenomen in de stand. Ze spelen voor een goede uitgangspositie in de play-offs. Daarin voegen de twee ploegen die op de bovenste twee plekken eindigden in Elite B zich bij de zes van Elite A.

Tweede zege Eurosped

De volleybalsters van Eurosped boekten de tweede zege in de degradatiepoule van de Eredivisie. Na de zege op VCN werd vanmiddag FAST met 3-2 verslagen. De setstanden in Gennep waren 28-26, 25-27, 23-25, 25-15 en 7-15. Eurosped verstevigde door de zege de koppositie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.