Acties

Zoek het ei: op zoek naar de muzikale eieren!

Zoek het ei 2021
Zoek het ei 2021 © RTV Oost
Een tweede paasdag zonder Zoek het Ei, dat is wel heel erg saai. Nu we nog steeds niet met z'n allen massaal buiten naar eieren kunnen zoeken, heeft RTV Oost de elfde editie van Zoek het Ei aangepast. We verstoppen de eieren in de muziek op Radio Oost. Dit jaar gaan we dus eieren zoeken vanuit de luie stoel.
Hoor je maandag 5 april tussen 10.00 en 17.00 uur een kakelende kip tijdens een plaat? Bel dan zo snel mogelijk naar de radiostudio 074 - 2 456 665. Heb je het goed gehoord? Dan mag je een slinger geven aan ons speciale Zoek het Ei-rad van fortuin. En daarmee zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen.
Hoor je een kakelende kip, bel dan snel! Deze prijzen kun je winnen:
Beverbende
Beverbende © fotobewerking RTV Oost

Beverbende

Als je van spelletjes houdt, dan word je blij van deze topper. Speel het spel met z'n tweeën of met het gezin. In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand.
JBL koptelefoon
JBL koptelefoon © fotobewerking RTV Oost

Draadloze JBL koptelefoon

Wordt jouw muzieksmaak niet door je huisgenoten gewaardeerd? Is gewoon wandelen of fietsen een beetje te stil? Met deze draadloze JBL koptelefoon ga je vanaf nu swingend door het leven.
Nooit meer je sleutels kwijt!
Nooit meer je sleutels kwijt! © fotobewerking RTV Oost

Bluetooth sleutelvinder

Je wordt er moedeloos van, alweer je sleutels kwijt! Geen paniek, vanaf nu vind je ze meteen terug met deze bluetooth sleutelvinder die zowel binnens- als buitenshuis werkt in combinatie met je telefoon. En als je je telefoon kwijtraakt? Dan vind je die met de sleutelvinder weer eenvoudig terug.
Bosch schroefbitset
Bosch schroefbitset © fotobewerking RTV Oost

Bosch 43-delige schroefbitset

Ben jij inmiddels ook een ervaren klusser geworden? Dan weet je natuurlijk dat goed gereedschap de sleutel tot succes is. Met deze set heb je altijd het juiste bitje in huis om iedere schroef te plaatsen.
Picknickkleed
Picknickkleed © fotobewerking RTV Oost

Picknickkleed

Zin in de lente, zin om erop uit te trekken? Met dit extra grote picknickkleed lig je lekker zacht in het gras. Ga lekker op je rug liggen, geniet van de voorbijtrekkende wolken en hoor de vogeltjes fluiten. Geluk zit in kleine dingen...
Wafelijzer
Wafelijzer © fotobewerking RTV Oost

Wafelmaker

Knieperties, nieuwjaarsrolletjes, ijshoorntjes: deze wafelmaker komt het hele jaar van pas. Want zeg nou zelf, niets zo lekker als iets dat je zelf gebakken hebt!
Rugzak vol verrassingen
Rugzak vol verrassingen © fotobewerking RTV Oost

Rugzak vol verrassingen

Deze handige en mooie rugzak word je beste maatje tijdens dagtochtjes en vakanties. Heel dik is de tas niet van zichzelf, maar van de inhoud! Nieuwsgierig geworden? Een draai aan het rad en hij kan voor jou zijn.
Thuis in Overijssel-vogelhuisje
Thuis in Overijssel-vogelhuisje © RTV Oost

Thuis in Overijssel vogelhuisje

Wie wil 'm niet! Het nu al legendarische Thuis in Overijssel-vogelhuisje geeft jouw tuinvogels een superluxe onderkomen deze lente. En natuurlijk gunnen we jou ook een fijne lente, dus we doen er een heerlijke Tony Chocolonely-reep bij. Dat wordt smullen. En omdat we in een gulle bui zijn, maak je maar liefst 7x kans op deze fijne prijs.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.