nieuws

Inval Ahaus bij oud-compagnon vermoorde Onno Kuut

Tattookillers herkenbaar aan rugtatoeage
Tattookillers herkenbaar aan rugtatoeage
In de zaak rond de moord op Onno Kuut uit Enschede is een inval gedaan in Ahaus. Dat gebeurde in de woning van zijn oud-compagnon en de huidige vice-voorzitter van Satudarah Chapter East in Enschede.
De twee waren jarenlang samen verantwoordelijk voor de beveiliging van de Enschedese sekswereld en zijn geregeld in verband gebracht met geweldsmisdrijven, waaronder een aanslag op een echtpaar in Beckum en de mishandeling van twee bezoekers van seksclub Trocodero.  
Kuut werd drie jaar geleden levenloos gevonden in de duinen bij Scheveningen. Hij bleek om het leven gebracht. Voor de moord op Kuut zijn deze week drie mannen gearresteerd, de zogenoemde tattookillers. Zij zaten al een straf van 12 jaar uit voor een andere moord en worden nu ook aangeklaagd voor de moord op Kuut.
Het Openbaar Ministerie wil zich niet uitlaten over de directe aanleiding voor de inval in Ahaus. Bij de huiszoeking in Ahaus zijn computers, telefoons en documenten meegenomen. Een woordvoerder van justitie vermijdt of de bewoner, een oud-Enschedeër, verdachte is, hij is in elk geval niet aangehouden. De inval in het clubhuis van Satudarah in Enschede vanmorgen staat los van de moordzaak. Volgens het Openbaar Ministerie gaat het om twee verschillende zaken.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.