Spaarzame tegentreffer licht smetje voor Gorter: "Dat voelt even rot"

Go Ahead Eagles wist vrijdagavond op eenvoudige wijze drie punten in de wacht te slepen door FC Dordrecht met 5-1 over de knie te leggen. Doelman Jay Gorter was uiteraard content met de overwinning, maar baalde toch van de spaarzame tegentreffer.

"Ik heb lange tijd geen tegendoelpunt gehad, dus dat voelt even rot", bekende Gorter, die zes wedstrijden op rij de nul hield. "Helemaal omdat we een vrije trap op het middenveld krijgen en die heel dom nemen. Daardoor scoren zij en die bal gaat door mijn benen. Ik ben zelf heel kritisch en dat soort ballen kan ik pakken met mijn kunnen. Dat ben je niet blij. Maar je zet je daar overheen en voetbalt verder. En uiteindelijk win je dus en laten concurrenten punten liggen."

"5-1 word ik warm van"

De zoete smaak van de overwinning is toch hetgeen wat telt voor Gorter. "5-1 op het scorebord word ik wel warm van. We voetballen in de eerste helft prima en in de tweede helft hadden we wat zwakke momentjes. Dit zijn lastige wedstrijden, want je ziet veel ploegen punten verliezen tegen dit soort ploegen. Dat hebben wij niet gedaan", aldus Gorter.

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL GO AHEAD EAGLES
Deel dit artikel: