Amateurvoetbal

HHC versterkt zich met Joël Beukhof, Lambers vertrekt

Joël Beukhof
Joël Beukhof © Orange Pictures
Joël Beukhof verdedigt vanaf komend seizoen de clubkleuren van HHC Hardenberg. De 21-jarige speler komt over van TEC en tekende zaterdag een contract bij de Overijsselse tweededivisionist.
Beukhof is een linkervleugelverdediger die ook uit de voeten kan op het middenveld. Hij kwam drie seizoenen uit voor TEC uit Tiel, daarvoor speelde hij vier jaar in de jeugd van PEC Zwolle.

Vertrek Lambers

Tegenover de komst van Beukhof staat het vertrek van Justin Lambers. De 24-jarige jeugdexponent van de club maakte vanaf 2018 deel uit van de eerste selectie van de Hardenbergers. In de zoektocht naar meer speelminuten gaat hij komend seizoen zijn geluk beproeven bij hoofdklasser HZVV.

Heerkes

“Met de komst van Joël Beukhof is geanticipeerd op het vertrek van Justin Lambers”, zegt technisch manager Gert Heerkes. “Met Joël krijgen we een jonge speler die al een respectabel aantal wedstrijden heeft gespeeld in de Tweede en Derde Divisie. De meeste wedstrijden als linkerverdediger. Joël is een ambitieuze en gedreven speler die gaat zorgen voor een kwaliteitsimpuls binnen de huidige selectie.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.