Sport

John Stegeman hoopt op nieuwe club: "Er spelen wel wat dingetjes"

John Stegeman was vanochtend te gast bij ESPN
John Stegeman was vanochtend te gast bij ESPN © Orange Pictures
Ondanks zijn recente ontslag bij PEC Zwolle is John Stegeman vastberaden terug te keren in de voetbalwereld. Wanneer hij weer ergens aan de slag gaat als oefenmeester? Dat is nog maar de vraag.
"Op dit moment heb ik geen idee. Ik wil heel veel en ben op zoek naar een mooie club. Dat kan zowel in het binnenland als het buitenland zijn", zegt Stegeman, die zondagochtend te gast was bij Goedemorgen Eredivisie, een ochtendprogramma van betaalzender ESPN.

Zaakwaarnemer

Haast heeft Stegeman echter niet. "Het is niet zo dat ik elke dag met mijn zaakwaarnemer bel. Maar er spelen wel wat dingetjes. Hij zei ook: je hebt zeven jaar lang volle bak gedraaid, kom eerst maar eens even tot rust en zorg dat je er klaar voor bent als er wat moois langskomt", vervolgt Stegeman, tevens oud-trainer van Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

Hoofdtrainer

Stegeman begon zijn trainerscarrière in Almelo, als assistent bij Heracles. Maar terugkeren in een rol als rechterhand geniet niet zijn voorkeur. "Ik wil heel graag hoofdtrainer zijn, dat vind ik het allerleukste. Ik ben nog maar 44 en hoop dat ik nog een heel trainersleven voor me heb", aldus Stegeman.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.