Nieuws

Grootschalig onderzoek bij woning Deventer afgerond: vermiste man nog niet gevonden

Grootschalig onderzoek bij woning Deventer afgerond: vermiste man nog niet gevonden
Grootschalig onderzoek bij woning Deventer afgerond: vermiste man nog niet gevonden © News United / Rens Hulman
Na drie dagen is het onderzoek in een woning aan de Lebuinuslaan in Deventer afgerond. De politie onderzocht de flat vanwege de vermissing van een 29-jarige man uit Apeldoorn. De man is sinds vorige week zondag vermist.
De zoektocht naar de man is nog in volle gang. De politie zoekt camerabeelden van rondom de Lebuinuslaan van zondag 28 maart. Ook worden getuigen gehoord die de man voor het laatst hebben gezien, meldt de politie.
Tijdens het onderzoek in de flat werden onder meer de ramen van het appartement volledig afgeplakt. De politie wil niet zeggen waarom ze dit deden.
Bij gespecialiseerd bloedsporenonderzoek op een plaats delict door forensische specialisten worden ruimtes vaker volledig verduisterd. Een woordvoerster van de politie wil niet bevestigen of het ook hier om een zogenoemd luminol-onderzoek gaat.
Het appartement wordt volledig verduisterd
Het appartement wordt volledig verduisterd © RTV Oost
Buurtbewoners lieten eerder weten dat het al de hele week onrustig is in de omgeving van de straat. Zo was er meer politie dan anders en liepen er onbekende jongeren in de wijk. Ook werd er afgelopen woensdag een groep jongeren weggestuurd door de politie, achter het betreffende appartement.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.