Sport

FC Twente gaat plan wijzigen na slechte reeks: "Opstelling is niet hetzelfde"

FC Twente-trainer Ron Jans gaat het elftal wijzigen om de negatieve reeks van de club een halt toe te roepen. Welke wijzigingen en hoeveel de oefenmeester doorvoert, is nog ongewis. "Het plan ziet er wel iets anders uit. De opstelling is niet hetzelfde als vorige week", blijft Jans nog een beetje schimmig.
Na de winterpauze won FC Twente slechts twee duels. "Je zou zeggen dat het allemaal neerslachtig en depressief is, maar dat is niet zo. We hebben nog steeds agressie, maar het spel aan de bal moet gewoon beter. En daarom gaat het plan ook wel iets veranderen", aldus Jans.

PEC Zwolle

In deze speelronde gaat FC Twente op bezoek bij PEC Zwolle, waar Jans als trainer en speler successen boekte. "Ik ben er geboren. Ze hebben mij op mijn elfde jaar opgehaald. Ben er aanvoerder geweest en trainer en ik heb er prijzen gewonnen. Het is heel speciaal, maar het zou ook heel lekker zijn om daar te winnen", besluit Jans.

De Oosttribune

Radio Oost staat uitgebreid stil bij de tweestrijd. Het duel PEC Zwolle en FC Twente is vanaf 21.00 uur integraal te volgen op Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.