HHC-verdediger Siekman stopt met voetballen

HHC Hardenberg moet het volgend seizoen stellen zonder Tim Siekman. De 30-jarige verdediger heeft besloten een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan.

"Ik heb natuurlijk een behoorlijke tijd gevoetbald en daar gaat veel energie inzitten Nu is een periode aangebroken dat ik graag tijd wil vrijmaken om andere dingen te doen, bijvoorbeeld in de weekenden", legt Siekman uit. "Voetbal voelde het laatste jaar, mede door de pandemie, te veel als een verplichting."

Jarenlang bij FC Emmen

De Emmenaar begon zijn carrière bij FC Emmen. In 2010 maakte hij voor het eerst de overstap naar HHC, waar hij drie seizoenen speelde. Dat deed Siekman dermate goed dat hij bij FC Emmen kon terugkeren in het betaalde voetbal en uiteindelijk promoveerde naar de Eredivisie. Na zes seizoenen in Drenthe koos hij voor een Belgisch avontuur bij Lommel en dit seizoen maakte hij zijn rentree op de Boshoek. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen werd het seizoen echter na zes wedstrijden afgebroken.

Mooie tijd

"Ik heb bij HHC Hardenberg en natuurlijk bij FC Emmen een mooie tijd gehad. Ik ga de supporters en de sfeer van bijvoorbeeld de wedstrijden erg missen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL HHC HARDENBERG
Deel dit artikel: