Wie herkent deze mannen? Kort nadat zij door de Brugstraat in Almelo lopen vliegt een bestelbus in brand

De politie zoekt nog altijd naar de daders van de brandstichting aan de Brugstraat in Almelo. Op woensdag 7 april werd de buurt kort na middernacht opgeschrikt door een harde knal. Een bestelbus brandde volledig uit. Enkele seconden voor de explosie liepen twee personen door de straat, zo is te zien op camerabeelden.

Op de beelden is te zien dat twee personen om twaalf minuten na middernacht in de richting van de Brugstraat lopen. Ze dragen capuchons over hun hoofd en één van de personen lijkt iets in zijn hand vast te houden.

Tekst gaat verder onder de video

Meteen na de knal rennen beide personen een andere kant op. Politieagenten die in de buurt waren zagen twee personen wegrennen en zijn direct uit de auto gesprongen om de achtervolging in te zetten. Toch is het niet gelukt om de mannen te achterhalen.

Hoewel de gezichten van de personen op de beelden niet te zien zijn, hoopt de politie dat iemand ze mogelijk herkent aan de kleding of hun manier van bewegen. Ook wil de politie spreken met mensen die vermoeden wat de aanleiding is voor deze brandstichting.

Tips?

Heb je informatie, of camerabeelden van die nacht? Laat het weten.

- Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)

- Stuur politie Almelo een privébericht op Facebook

- Gebruik het tipformulier

- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000

Onder de Loep (Foto: Onder de Loep)
Onder de Loep (Foto: Onder de Loep)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
ONDER DE LOEP ALMELO
Deel dit artikel: