Wat vind jij: Had de avondklok voor jou ook positieve kanten?

Her en der duiken nu de verhalen op van mensen die de avondklok nog lang niet zo vervelend vonden. Had de avondklok voor jou ook positieve kanten?

Vanaf 28 april gaat 's avonds om tien uur de avondklok niet meer in. Dat betekent dat je dus 's nachts weer, zonder reden of verklaring, op straat mag zijn. Daarmee is er een einde gekomen aan een omstreden coronamaatregel die onze vrijheid behoorlijk inperkte.

Maar nu het dan zo ver is, spreken mensen uit dat ze de maatregel ook wel fijn vonden. Zo vertelden DJ's van Q-music die de ochtendshow presenteren - en dus om 5:00 op hun werk moeten zijn - dat ze wel blij waren dat de visite vroeg de deur uit ging. Ook zijn er verhalen van mensen die gewoon graag vroeg naar bed gaan en die blij zijn dat ze nu zonder excuus om tien uur onder de wol konden kruipen.

Had de avondklok voor jou ook positieve kanten? Of ben jij alleen maar blij dat de maatregelen nu zijn teruggedraaid? Stem op onze stelling. We vinden het leuk als je ook een reactie achterlaat: hieronder of op Facebook.

Lukt het stemmen niet? Klik dan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
WAT VIND JIJ
Deel dit artikel:

Reageren