Wat vind jij: Heb jij nog vertrouwen dat de verkeerssituatie op de N35 wordt verbeterd?

Het is een hoofdpijndossier: de N35. De Rijksweg loopt tussen Zwolle en Wierden en doorkruist het dorp Mariënheem. Het is een drukke weg. Vooral tijdens de spits staat er vaak file.

Er is veel weerstand tegen de verkeerssituatie op de N35. Een belangrijke speler is het dorp Mariënheem. De N35 is de enige Rijksweg in Nederland die dwars door een dorp loopt. Mariënheem wil daarvoor een oplossing.

Maar die oplossing lijkt lang op zich te laten wachten. Vanwege onduidelijkheid over afspraken en het niet nakomen van beloftes, stapte Plaatselijk Belang Mariënheem daarom uit het overleg met de provincie Overijssel en Rijkswaterstaat.

Ondertussen spelen er ook andere zaken. Ter hoogte van Raalte staat er bijzonder vaak file vanwege een specifiek kruispunt met verkeerslichten. Hier moet een oplossing voor komen. Zoals de tekeningen er nu liggen zal die er komen in de vorm van opritten en rotondes. Maar ook dit plan loopt vertraging op, bleek deze maand.

Het is een project met veel spelers. Zowel gemeentes, als de provincie, als het Rijk, als Rijkswaterstaat hebben in de kwestie een zegje.

Hoe sta jij erin? Geloof jij dat de verkeerssituatie op de N35 nog wordt aangepakt? Of vrees je dat van uitstel afstel zal komen? Stem op de stelling hieronder en laat een reactie achter. Dat kan ook op Facebook.

Lukt het stemmen niet? Klik dan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
WAT VIND JIJ
Deel dit artikel:

Reageren