GA Eagles onderuit bij FC Volendam

Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd om bij FC Volendam een overwinning uit het vuur te slepen. De Deventenaren gaven een voorsprong van 3-1 uit handen en verloor uiteindelijk nog met 4-3.
De ploeg van trainer Erik ten Hag maakte een vroege voorsprong van de gastheren ongedaan door treffers van Quincy Promes en Jarchinio Antonia. Vlak na rust leek Go Ahead op rozen te zitten door een doelpunt van Xander Houtkoop.

Volendam maakt ruime achterstand ongedaan

Brandley Kuwas zorgde voor de aansluitingstreffer, waarna Jack Tuyp tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker tekende. Oud-Twente speler Raymond Fafiani werd matchwinner. Door de nederlaag mist Go Ahead Eagles de aansluiting met de top van de Jupiler League.

FC Volendam - Go Ahead Eagles 4-3 (1-2)

1-0 Brandley Kuwas (16)
1-1 Quincy Promes (24)
1-2 Jarchinio Antonia (28)
1-3 Xander Houtkoop (47)
2-3 Brandley Kuwas (59)
3-3 Jack Tuyp (79)
4-3 Raymond Fafiani (85)