Lichaamsdelen Wanneperveen zijn van Halil Erol

De menselijke resten die eind januari bij Wanneperveen gevonden zijn, zijn van de 34-jarige Steenwijker Halil Erol. Het onderzoek naar de moord is heropend.

In 2010 werden er van Erol ook al lichaamsdelen gevonden in Eesveen. Het ging toen om de armen en benen van Erol. De politie wil op dit moment nog niet zeggen welke lichaamsdelen er nu gevonden zijn maar het lichaam zou met de laatste vondst nog steeds niet compleet zijn. De politie heeft in 2010 de ex-vrouw van Halil Erol en haar vriend aangehouden voor de dood van de man, maar die werden later vrijgelaten bij gebrek aan bewijs.

De moord op Halil Erol heeft tot veel ophef geleid in de Turkse gemeenschap in Steenwijk. Erol is een bekend gezicht en zou volgens veel Turken nooit een vlieg kwaad hebben gedaan. Hij was werkloos maar hielp vaak mee in een kleine Turkse supermarkt in het centrum van Steenwijk.

Opsporing Verzocht
Het politiedossier van Erol wordt door de vondst van de lichaamsdelen opnieuw geopend. Dinsdagavond is er in het programma Opsporing Verzocht aandacht voor de zaak.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel:

Reageren