nieuws

"Identiteit doden Haaksbergen zaterdag bekend"

De identiteit van de twee doden die zijn gevonden in een huis in het buitengebied van Haaksbergen wordt waarschijnlijk in de loop van zaterdagmorgen bekendgemaakt. Dat meldt de politie.
De politie vond de levenloze lichamen vrijdagmiddag rond één uur in de woning aan de Ammeloeweg. Vrienden en bekenden van de bewoners zijn bang dat zij de slachtoffers zijn. Ze kunnen geen contact met ze krijgen. Ook buurtbewoners zijn daar bang voor. Volgens de politie is de identiteit nog niet vastgesteld. Een woordvoerder zegt: "Gezinsmoord, roofoverval, zo zijn er tientallen dingen die je zou kunnen bedenken." De technische recherche heeft de hele dag onderzoek gedaan. De straat was afgesloten.
De bewoners zijn Herma Boom en haar partner. Sinds anderhalf jaar hebben ze samen de leiding over bed and breakfast Bed & Broodje Buurse aan de Ammeloeweg. De bed and breakfast heeft twee slaapkamers voor twee personen. Boom stond op de kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen en was eerder directeur van de gemeente Hof van Twente.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.