nieuws

Eis: Negen jaar cel en tbs zaak Nathalie W.

Het graf van Nathalie W.
Het graf van Nathalie W.
Het Openbaar Ministerie eist een gevangenisstraf van negen jaar en tbs met dwangverpleging tegen Dennis V. voor doodslag op Nathalie W. in december 2010.
Volgens justitie heeft de ex-vriend niet de opzet gehad om haar te vermoorden. Volgens het OM is hij waarschijnlijk kwaad geworden omdat Nathalie abortus had laten plegen op het kind waarvan hij de vader was.

Geen alibi voor Dennis V.

Volgens justitie wist de ex-vriend dat Nathalie vrijdagavond 10 december vanaf ongeveer 23.00 uur alleen thuis was. Hij had een sms-je gekregen van Nathalie dat zij alleen een film ging kijken. Justitie stelt dat Dennis V. geen alibi had.
Het Openbaar Ministerie wil ook een tbs-straf, omdat Dennis zich eerder schuldig maakte aan agressie en sprake kan zijn van kans op herhaling. Het proces gaat donderdag verder. De verdediging heeft kritiek op het OM en stelt dat justitie te eenzijdig naar Dennis V. als verdachte heeft gekeken. Vorige week beweerde het Rijssense recherchebureau PD recherche dat mogelijk de verkeerde verdachte vastzit.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.