nieuws

Zara in bibliotheek Zwolle

Zara in bibliotheek Zwolle?
Zara in bibliotheek Zwolle?
Het Spaanse woonaccessoires- en kledingmerk Zara komt volgens diverse bronnen in de bibliotheek in het centrum van Zwolle. Dat schrijft dagblad De Stentor.
Begin februari maakte Zwolle bekend dat een internationale winkelketen in beeld was voor de locatie, met een uniek winkelconcept. De naam van de nieuwe winkel werd niet bekend gemaakt, maar het zou dus gaan om Zara. Zwolle krijgt volgens De Stentor een Zara met alle toeters en bellen, dus ook de huishoudelijke poot Zara Home zou in de bibliotheek worden ondergebracht.
De meeste deelnemers aan een poll op de Facobook-pagina van RTV Oost dachten dat modewinkel Primark een plek zo krijgen in de bibliotheek van Zwolle. Zara werd als tweede winkel het meest genoemd.

Zara in Enschede

In Enschede opende kledingwinkel Zara op Valentijnsdag een nieuwe winkel. Al meteen na de opening was het er erg druk. De opening was enkele malen uitgesteld, omdat Zara veel nieuwe vestigingen opent en het inrichtingsteam elders druk was.  De winkel in Enschede was de 23ste vestiging van Zara in Nederland en de eerste in Overijssel.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.