Apollo 8 heeft selectie compleet na komst Jette Kuipers

Apollo 8 heeft de selectie voor komend seizoen compleet. De bekerwinnaar uit Borne heeft na het aantrekken van Marit Zander een tweede versterking binnengehaald. Jette Kuipers speelt met ingang van volgend seizoen in het shirt van de eredivisionist.

Kuipers, afkomstig uit Tubbergen, komt over van Talentteam Papendal. Ze versterkt het team op de passer/loper positie. Als speelster van Jong Oranje is Kuipers zich momenteel aan het voorbereiden op het WK.

Ambitieuze club

"Na drie jaar Talentteam maak ik de overstap naar Apollo 8", vertelt Kuipers. "Ik ben heel blij en trots dat ik komend seizoen onderdeel mag zijn van deze vereniging. Ik zie Apollo 8 als een ambitieuze club en wil graag een bijdrage leveren om te strijden voor de prijzen."

Selectie compleet

"Met deze twee speelsters is onze selectie compleet en klaar voor een nieuw seizoen", lichten de trainers Thijs en Bart Oosting toe. "Met Jette hebben we een talentvolle speelster uit onze regio binnengehaald. Jette is een passer/loper met veel drive, een goede pass en het nodige vernuft in haar aanval. Ondanks haar jonge leeftijd speelt ze al enkele jaren in de eredivisie en brengt daardoor enige ervaring mee."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
APOLLO 8 OVERIGE SPORTEN VOLLEYBAL
Deel dit artikel: