Leontien Ladies Ride

Leontien Ladies Ride 2013

'Leontien Ladies Ride', de gezelligste fietstocht van Nederland voor de vrouw, begint in 2013 alweer aan haar negende jaargang en jij kunt erbij zijn!

Leontien Ladies Ride

Het succesvolle fietsevenement met inmiddels landelijke bekendheid in 2005 door Leontien van Moorsel geïnitieerd met als doel om vrouwen meer te laten bewegen en hen te laten ervaren hoe prachtig Nederland is op de fiets. Inmiddels hebben duizenden vrouwen op die manier kunnen ervaren wat onze prachtige Nederlandse natuur te bieden heeft. Voor initiatiefnemer en naamgever Leontien van Moorsel betekent de ride sportief plezier en saamhorigheid. Met duizenden vrouwen over landelijke en bosrijke paden fietsen en elkaar een hand toesteken als dat nodig is. Met zijn allen lachen en dollen met een gemeenschappelijk doel namelijk de eindstreep halen. Kortom samen plezier beleven en sportief genieten van de natuur. Leeftijd speelt geen rol en het is al helemaal geen wedstrijd. Fietsen en genieten daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride.

Fiets mee!

In 2013 staan er weer twee edities op de agenda. De nieuwe editie in Raalte bijt de spits af op zondag 2 juni 2013 en dát evenement zal rechtstreeks door RTV Oost worden uitgezonden op radio en tv. De tweede en laatste Leontien Ladies Ride is in Rotterdam Alexander op zondag 15 september.
Doe jij ook mee aan de leukste fietstocht van Nederland? Je kunt je nog telefonisch inschrijven. Bel naar 0182-630380 en geef je op. Op de dag zelf, 2 juni, kun je nog terecht bij de informatie stand. Na een gepaste betaling van 25 euro en het tonen van een geldig identiteitsbewijs ontvang je hier je startpakket.

Goede Doel

Leontien Ladies Ride is geruime tijd via donaties vanuit de Leontien Foundation een grote supporter geweest van Pink Ribbon, de organisatie die al jarenlang strijdt tegen borstkanker. Vanaf 2013 varen ze echter een andere koers! Als ex-anorexiapatiënt is ze enorm begaan met (jonge) vrouwen die aan deze eetstoornis lijden. Daarom doet ze haar uiterste best een opvanghuis te realiseren waarin die meisjes en jonge vrouwen worden geholpen in hun strijd tegen deze ziekte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.