Betaald voetbal

Bulykin niet meer in actie bij FC Twente

Dmitri Bulykin heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor FC Twente.
De Russische spits heeft knieproblemen en zal naast de laatste competitiewedstrijd tegen PSV, ook de wedstrijden in de play offs naar alle waarschijnlijkheid niet halen. Ook Wout Brama is niet fit. De middenvelder kampt nog steeds met een hakkwetsuur en komt in de komende twee duels sowieso niet in actie. Met Robbert Schilder gaat het beter. Hij is bijna hersteld van een liesblessure.

Play offs

In de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie staat er niet veel meer op het spel. Toch zegt FC Twente trainer Alfred Schreuder vol voor de winst te gaan om nog vijfde te kunnen worden. Dat levert een thuisvoordeel in de finale op. Twente speelt nu in de eerste ronde in ieder geval eerst uit en dan thuis. Dat voordeel houdt je in het tweede tweeluik als Twente als hoogstgeplaatste de nacompetitie ingaat.

Boschker en Bjelland

Tegen PSV is er ieder geval een basisplaats voor centrumverdediger Andreas Bjelland. Hij moet speelritme op doen. De kans is ook groot dat Sander Boschker onder de lat staat. Eerste doelman Nicolaï Mihaylov is herstellende van een knieblessure en een twijfelgeval voor het treffen met de verliezend bekerfinalist.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.