Nieuws

Eerbetoon aan verongelukte man in Borne

Meer dan 300 auto's hebben gisteravond in Borne meegereden in een tocht ter ere van een overleden autoliefhebber uit Enschede.
De 25-jarige man uit Enschede kwam vrijdagmorgen om het leven bij een ongeluk op de Hosbekkeweg in Borne. Met de tocht wilden zijn vrienden een eerbetoon brengen aan de Enschedeër. De man maakte deel uit van een groep autoliefhebbers die elke zondagavond op het parkeerterrein bij Ikea bij elkaar komt om hun auto's te showen.  

Tocht zonder problemen verlopen

Vanaf Plein Westermaat reden de mannen en vrouwen in een lange stoet naar de plek van het ongeluk, waar ze de verongelukte Enschedeër hun laatste eer bewezen. De mensen kwamen uit het hele land. Om alles in goede banen te leiden, zette de politie kruispunten af. De tocht is zonder problemen verlopen.

Ouders uitten hun dankbaarheid

De ouders van de overleden Danny waren onder de indruk van het eerbetoon en uitten hun dankbaarheid aan de aanwezigen. "We willen iedereen bedanken voor de kaarten, de lieve woordjes. Dat dat in deze tijd nog mogelijk is, had ik niet verwacht", aldus zijn moeder.
Hun overleden zoon was vrachtwagenchauffeur. Zijn collega-chauffeurs kwamen met negen vrachtwagens met hoorn door de straat van de ouders rijden om hen te laten blijken dat ze hun verdriet delen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.