Persberichten

Bestellen kaarten ‘RTV Oost Familiedag’ 23 mei van start

RTV Oost organiseert op zondag 9 juni a.s. voor het tweede achtereenvolgende jaar een speciale Familiedag voor al haar kijkers en luisteraars, in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo.
Het attractiepark staat die dag exclusief ter beschikking van de RTV Oost gasten, met gratis entree en gebruik van alle attracties! De gratis toegangskaarten kunnen vanaf donderdag 23 mei 09.30 uur worden besteld via rtvoost.nl/waarbeek. Het startsignaal hiervoor wordt die ochtend live gegeven in het Radio Oost programma Goeiemorgen Overijssel.

RTV Oost Familiedag

Bekende gezichten en stemmen van RTV Oost assisteren zondag 9 juni bij de attracties in De Waarbeek. Ook worden van 10.00 tot 16.00 uur radio- en televisieprogramma's live uitgezonden vanuit het park. Vorig jaar was de eerste RTV Oost Familiedag een doorslaand succes. Alle gratis entreekaarten waren binnen korte tijd vergeven.

Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek is al sinds jaar en dag het gezelligste dagje uit van Twente. De nostalgische attracties voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken het park tot een waar speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven ze met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.