HSC'21 onderuit in bekerfinale

HSC'21 is er zaterdagavond niet in geslaagd om de beker van het district Oost binnen te slepen. In de bekerfinale in Groesbeek ging de ploeg van trainer Wilco Klop met 2-0 onderuit tegen De Treffers.
In de eerste helft was De Treffers de bovenliggende partij, maar HSC-doelman Jeffrey Brammer hield zijn doel schoon ondanks goede mogelijkheden voor de thuisploeg. Vlak na rust had Brammer geen antwoord op een inzet van Santi Palacois Macedo, die voor de 1-0 zorgde. Diezelfde Santi was niet veel later ook verantwoordelijk voor de 2-0. HSC'21 probeerde de aansluitingstreffer te forceren en kreeg ook kansen via onder meer Mirko Weustink en Tom Nieuwboer, maar kwam niet tot scoren.